Årets første - og sidste - nyhed

Årets første - og sidste - nyhed06-01-2023 19:44 - Af ClubFM

Et kapitel rundes af. Vi har haft det sjovt, og vi har hygget os gennem årene, men alting har sin tid. Og tiden er nu, at vi ser mod nye muligheder. Vi takker af for denne omgang.

Det er nemlig en ganske kedelig meddelelse, vi bringer i denne omgang.

Efter meget nøje og grundig overvejelse har vi i ledelsen besluttet, at vi lukker ClubFM.

Det gør vi, fordi vi føler, det er et godt tidspunkt. Både personligt, men da det stadig er et rart community og en rar platform, giver det mening, at vi stopper, mens legen er god, og det synes vi netop, den er nu. Det er det rette tidspunkt.

Men vi er i sandhed henrykt og stolte af, hvad vi sammen har opnået. At vi alle har skabt det her. Et sted hvor folk har kunnet komme og være helt sig selv sammen med andre. At både nye og gamle har kunnet komme og være med - ligegyldigt hvordan de har haft det; for vi har set folk muntre hinanden op, hjælpe hinanden, vi har oplevet folk være et lyttende øre, en skulder at græde ud ved. Vi har virkelig set en masse venskaber tage form. Vedvarende venskaber. Vi har set folk hygge sig, vi har set folk have en fest med hinanden, og vi har endda set folk møde hinanden netop her på ClubFM og efterfølgende finde sammen i forhold. Desværre har vi også oplevet folk, der er gået bort. Dem, vi måske lige "så sent som i går" havde en fest med, som desværre lige pludselig ikke er iblandt os mere. Dem der netop også var en stor del af vores fællesskab. Nye som gamle. For om vi tænker over det eller ej, så sætter vi spor hos hinanden. Det kræver så lidt at påvirke andre. ClubFM har været en platform, der på flere planer har skabt en masse relationer, som flere af os tager med videre.

Det har været - og er stadig - et projekt, der betyder uhyrligt meget for rigtig mange af os. Både crew såvel som lyttere og chattere. Det har været en kæmpe del af vores hverdag - uge efter uge. Så det er naturligvis noget, der vil blive savnet, men som nævnt oplever vi, at det er det rette at gøre nu.

Men et kæmpe tak skal lyde fra os til jer.

Selvom tak er et fattigt ord, er vi jer simpelthen så taknemmelige. Vi skylder jer alt. Det er jer, der har været en kæmpe, hvis ikke den største, faktor i at holde projektet kørende til nu. I har været gavmilde - og dette ikke blot med drikkepenge og tilkøb af VIP og credits. I har også været gavmilde med jeres tid. I har været med til at bringe energi og den gode stemning på chatten. Det er jer, der har været med til at skabe et show og en fest. Var I der ikke, spillede vi for døve ører. Der ville ikke være noget egentligt show. Så tak. Et kæmpe tak.

Vores crew har gjort det absolut bedste for at køre projektet i fællesskab med ledelsen. Det har altid været et samarbejde, hvor selv det mindste tandhjul har haft meget at sige.

Vi lukker d. 31 marts 2023. Drikkepenge og tilkøb af VIP vil derfor ikke længere være tilgængeligt, da vi ikke ønsker at malke jer for jeres penge, når nu vi jo ved, at vi lukker. Vi ønsker derimod at gå i 0, når vi lukker og slukker.

Vi er stolte og ydmyge over at kunne lukke for sådan et godt projekt netop nu, hvor det stadig er kørende og rart at være en del af. Vi vil naturligvis fortsætte med liveshows, gak, løjer, fis og ballade frem til den 31. marts, for selvfølgelig vil vi nyde den tid, vi har tilbage. Vi vil slutte med manér.

Igen vil vi understrege vores taknemmelighed. Både til lyttere og hele crew. Tak at det her er blevet til noget. At ved ved FÆLLES HJÆLP er blevet, hvad det er i dag.

Efterlad en kommentar

Andre nyheder

ClubFM fylder 3 år!

01-04-2022 08:15 - ClubFM

Den første nyhed!

08-11-2021 14:14 - ClubFM