Glædelig jul og et godt nytår

Glædelig jul og et godt nytår22-12-2022 23:34 - Af ClubFM

Pssst. Har du hørt det? Julen er lige om hjørnet. Derfor vil vi på ClubFM gerne give jer en julegave som tak for jeres opbakning.

Pssst, har du hørt det? Julen er lige om hjørnet.

En varm tid i en ellers så kold verden. En tid, vi ser frem til. For ved juletid kan vi - i stedet for at bruge energi på det, der foregår omkring os - fokusere på at nyde hinandens selskab og naturligvis den gode julemad.

Vi her på ClubFM vil igen i år bringe jer et kæmpe tak for jeres opbakning i løbet af året. Uge efter uge. Det er jer, der er med til at sørge for, at vi stadig er kørende. Det er ikke en selvfølge at have så mange lyttere, der bakker op på den måde. Både gennem drikkepenge, køb af credits og VIP, men også via tilstedeværelse og aktivitet på chatten. Vi er jer taknemmelige. Havde det ikke været for jer, var vi her ikke.

Vi vil ligeledes takke vores fantastiske crew, som også alle lægger tid og energi i radioen. Dette gælder både supportere, teknikgruppe og værter.

Som et ekstra tak til jer vil vi naturligvis mægtigt gerne give jer en julegave. Det eneste, du skal gøre, er blot at indløse koden, som er JUL2022. Det kan du gøre nederst på vores hjemmeside, eller du kan tage genvejen ved at klikke lige her.

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt nytår, og vi glæder os til et nyt år med lækre toner og godt selskab.

Pas på jer selv og hinanden derude.

Efterlad en kommentar

Andre nyheder

ClubFM fylder 3 år!

01-04-2022 08:15 - ClubFM

Den første nyhed!

08-11-2021 14:14 - ClubFM