Glædelig jul og godt nytår!

Glædelig jul og godt nytår!23-12-2021 13:19 - Af ClubFM

Julen står for døren og vi her på ClubFM vil selvfølgelig gerne give jer en lille hilsen og en lille julegave!

Det har været et år fyldt med udfordringer og frustration grundet restriktioner og nedlukninger, og det har vi her på ClubFM også kunne mærke helt tæt på. Vi er dog enormt glade og stolte over, at vi har kunne give alle en platform hvor afstand og restriktioner ikke har været gældende, et sted hvor vi alle har kunnet slå os løs og glemme alle de negative ting. Dette har vi selvfølgelig alle vores dejlige crew medlemmer at takke for, men endnu vigtigere har været alle jer fantastiske lyttere der har bakket rigtigt godt op omkring dette projekt og har deltaget i alle vores shows og events gennem året, det har været intet mindre end fantastisk at have jer med hele året!

Traditionen tro, så vil vi selvfølgelig rigtigt gerne give jer en lille julegave, og vi har skruet lidt op for indholdet i år så der er lidt ekstra med i pakken! Alt du skal gøre er at indløse koden JUL2021 på vores hjemmeside. Linket til at indløse koden finder du helt i bunden på vores side. Du kan også klikke HER for at indløse din julegave direkte.

Vi her på ClubFM vil gerne ønske jer alle sammen en glædelig jul og et rigtigt godt nytår!

Husk at passe på jer selv og på hinanden, specielt i denne tid, og så ses vi i det nye år til en masse ballade og fed musik!

Efterlad en kommentar

Andre nyheder

ClubFM fylder 3 år!

01-04-2022 08:15 - ClubFM

Den første nyhed!

08-11-2021 14:14 - ClubFM