Denne uges Club Choice

Måneskin - Beggin' (Teddy Cream Bootleg)

Vi skal have fat i noget der nok lyder dansk, og det har faktisk danske rødder men stammer i virkeligheden fra Italien. Måneskin med nummeret "Beggin'" har fået en gevaldig overhaling fra Teddy Cream.

Teddy Cream er en australsk duo bestående af Vincent Calderone og Brandon Mangion, som i en alder af 13 år, tilbage i 2010, mødte hinanden og blev venner.

Deres karriere begyndte med, at duoen spillede ved mindre begivenheder rundt omkring i Melbourne, før de begyndte at spille på kendte natklubber rundt omkring i Victoria og Australien. Duoen skabte blandt andet bootlegs af Smash Mouth, Pussycat Dolls og Mary J Blige og har samlet hundredtusindvis af afspilninger på Soundcloud og har stor støtte fra nogle af alle kunstnerne selv. I 2015 turnerede Teddy Cream blandt andet i Storbritannien og Kroatien til helt udsolgte events og større begivenheder. Duoen har også optrådt med store navne så som Steve Angello, Skrillex og Steve Aoki.

Duoen beskriver deres musik som "hårdtslående, energisk og opløftende", og det er altid noget vi værdsætter her på ClubFM.